l'Intimo

Over ons

intieme schoonheid

l’Intimo betekent: Persoonlijk, innig, zeer vertrouwelijk, lichamelijk dichtbij. Ondergoed en zeker lingerie is iets intiems. Iets heel erg persoonlijk en privé. Het is de eerste lijn tussen je lichaam en de rest van de wereld. Dat moet goed zitten. Wij als lingeriestylisten geven graag gespecialiseerd en zeer persoonlijk advies.

Het juiste setje geeft kracht.

Onze troeven

Maten: 65 – 125 AA – I CUPS

Matching outfits hele gezin

Shapewear

Zwangerschapslingerie

Prothese lingerie

Bruidslingerie

lekker in je vel

L’ Intimo is een speciaalzaak waar je hartelijk wordt ontvangen door moeder en dochter. We maken het graag gezellig voor onze gasten in een rustgevend en elegant kader. We analyseren je stijl en voorkeuren en helpen je met professioneel advies de meest geschikte modellen te kiezen.

Ilse & Céline

Persoonlijk advies
100%
Design
100%
Comfort
100%

Recensies

” Ze staan altijd voor je klaar. Ze helpen je altijd even vriendelijk verder en ze helpen je met het maken van de beste keuze. Ze zeggen wat er goed is maar zullen ook zeggen wanneer het niet goed is. Dat is iemand verder helpen ! Vandaag werd ik geholpen door Céline. Super geholpen en bedankt voor de leuke babbel ! ” Dorien B.

” Geven de klanten rustig de tijd om alles te passen en helpen waar het nodig is. ” Immers A.

” Een uur geleden iets besteld en nu al thuis geleverd ! Wat een topservice ! Super lieve mevrouw. Dankjewel Ilse ! ” Elisabeth VDB.

” Heel vriendelijk en ruime keuze. ” Carin V.

” Zeer vriendelijke mensen en super service ! Toppers ! ” Caroline K.

” Mooie ruime zaak, veel keuze, zeer vriendelijk en maken prachtige cadeautjes. ” Kelly N.

” Heel vriendelijk. Mooie degelijke artikelen. ” Nele P.